fredag den 19. september 2014

Update

Vi har I går og i dag været ude at interviewe. Vi har interviewet en diabetes-sygeplejerske i Aalborg, en beboer på et bosted, som har borderline og diabetes og en borger i eget hjem, som har borderline, diabetes og spiseforstyrrelse. Vi havde også en aftale med en sygeplejerske på psykiatrisk sygehus i Brønderslev, men hun aflyste desværre, da hun havde travlt. På mandag forsøger vi at få en ny aftale med sygeplejersken på psykiatrisk sygehus i Brønderslev.
Interviewsene har været utroligt givende og interessante og har givet også nye input og viden til videre arbejde :) Vi har fået et godt indblik i, hvordan det er "at være fanget mellem psykisk sygdom og somatisk sygdom" og vi har ligeledes fået et billede af, hvordan det er på den anden side, som behandler af disse mennesker, igennem diabetes sygeplejersken i Aalborg.
Nu er der weekend og vi har fordelt nogle opgaver i gruppen - vi skal have transskriberet interviewsene, skrevet om behandlingen af de forskellige sygdomme og vi skal have kigget på, hvilken materiale fra undervisningen vi kan bruge i vores arbejde.
I næste uge får vi travlt - der er nu 1,5 uge til vi skal aflevere vores arbejde. Men i næste uge er der også fødselsdag i gruppen - Mille har fødselsdag, hurra hurra :D Og hun har kage med.
I forhold til innovationsslangen befinder vi os i fase 2 - research og bevæger os videre i næste uge.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar