torsdag den 11. september 2014

Indtil videre....

I dag og igår har vi ringet meget rundt og prøvet at få nogle samtaler og interviews.
Vi har dog været lidt i vildrede mht. at få fat i vores vejleder Ditte, da hun er går på ferie i næste uge, og vi skal have et interview med en borderline-borger i hus, men vi venter på hun ringer!

Vi har ringet til....
Københavns kommune
Odense kommune
Psykiatri-fonden
Sundhedsstyrelsen
Aalborg kommune

... For at få styr på hvilke tilbud og muligheder der ligger for borgere med borderline, diabetes og spiseforstyrrelser, samt for at finde ud af hvor mange der faktisk er!


Der var dog stort set ingen af dem, der kunne give os hverken tal eller informationer på nogle af delene, så vi måtte tænke andre veje.

Vi kontaktede så diabetesambulatoriet i Frederikhavn og fik et nummer på et sted i Aalborg, som er et ugekursus for diabetespatienter. Der fik vi fat i en diabetessygeplejerske, Inger, som vi skal til møde med næste torsdag kl. 11-12.

Igår fik vi også fat i en psykiatrisk sygeplejerske på N6 i Brønderslev, som gerne ville interviewes fredag i næste uge (se vores kalender)!


Derudover skal vi i morgen ringe til en overlæge/psykiater med speciale i personlighedsforstryrrelser - også håber vi på, at hun kan hjælpe os med behandlingsmuligheder og informationer om emnet.


Med hensyn til vejledning har vi idag haft en times vejledning med Anne Marie, hvor vi fremlagde vores forventninger, og hvor vi er arbejdsprocessen. Næste vejledning er onsdag d. 17 hvor vi skal have en lille kommunikationsøvelse kl 10.15.


Litteratursøgningen går også lidt trægt, da vi har prøvet at søge på nogle udenlandske artikler på søgedatabasen Chinal uden held. Vi holder dog hovedet højt og søger videre!!


Samt er det svært at finde tal/statistikker på hvor mange der lider af borderline og spiseforstyrrelser...


















Men men men... Vi har i dag fået lækker kage af Laura, så det hjælper på humøret og energien!!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar