mandag den 29. september 2014

Statistik over borderline

Vi har søgt på diverse hjemmesider og i bøger efter statistiker over, hvor mange personer der har borderline/personlighedsforstyrrelse. Desværre har vi ikke kunne finde frem til præcise tal, som viser hvor mange mænd, kvinder samt alder på personer med borderline.
Vi har været inde på "Danmarks Statistik (
www.dst.dk )" for at søge, da de har mange statistiker og grafer indenfor forskellige emner. Desværre fandt vi ikke noget, og derfor ringede vi til dem for at høre, om vi havde set forkert. Rigtigt nok havde de ingen statistiker over personer med personlighedsforstyrrelser, men jeg kunne prøve at henvende til "Statens serum institut - www.ssi.dk ". På SSI bliver der søgt nøje efter statistiker, men desværre lykkedes os det heller ikke at finde noget her. Vi ringer ind til SSI for at høre, om de kan hjælpe os med at finde nogen. Desværre har de ingen tal på det, men hvis vi har den store interesse for det, så kunne vi betale dem for, at de kunne lave nogle undersøgelser og data omkring det.




På psykiatrifondens hjemmeside har vi fundet frem til, at internationale undersøgelser viser, at ca. 4 - 5 personer ud af 100 har en personlighedsforstyrrelse. Desværre har de ikke kilder på, hvor de har det fra, og derfor kan vi ikke bruge dem som kilde, da det kan være, at det er noget, de har fundet et andet sted fra, som heller ikke har en kilde på dette.

Desværre har vi ikke fundet ud af, hvor mange personer der egentligt har borderline.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar